Tajuk “Saya Rasa Ramai Yang Cembvru Dengan Perjalanan Hidup Saya” Sekali Neelofa Sound Portal Berita Terkenal?

Selebriti dan usahawan terkenal, Noor Neelofa tampil memberikan tegvran terhadap sebuah portal terkenal yang dikatakan telah memberikan ‘headline’ yang mengundang kec4man mengenai dirinya.

Minta Pihak Terlibat Henti Jadi Pencetus Kec4man

Menerusi Insta Stories, Neelofa dilihat memuatnaik tangkap layar keratan artikel milik sebuah portal tersebut serta meminta pihak terlibat agar tidak menjadi pencetus yang mengundang kec4man orang ramai terhadap dirinya.

“Jangan lah tr1gger untuk dikec4m. Bila orang share benda baik, tapi tetap nak cari jugak jalan supaya dik3ji dic4ci dim4ki. Metro & Utusan boleh buat tajuk baik-baik, sebab artikel pun ceritanya baik saja. Jadi kenapa yang lain tak boleh ikut sama?-Tulis Neelofa

“Tak Cukup Lagi Ke Selama Ni Tengok Saya Dikec4m?”

Tambahnya lagi, pelakon drama Suri Hati Mr. Pilot ini turut bertanya kepada pihak portal berkenaan adakah masih belum cukup melihat dirinya dikec4m selama ini.

“Dah dah la nak tr1gger orang untuk k3ji m4ki saya sekeluarga. Tak cukup lagi ke selama ni tengok saya dikec4m?.-Soal Neelofa

Apa pendapat anda?

Sumber/Kredit : murai.my

Diolah Oleh : Wan Network

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Comment