Sampai Hati Ayah”- Anak Naz4k Tunggu Ayah, Hmbus Nafas Terakhir Tanpa Ayah Buat Ramai Sebak

Menerusi satu klip yang dik0ngsikan oleh sang ibu di aplikasi Tiktok mengenai satu peristiwa yang menyed1hkan di sebuah hospital.

Peristiwa yang meny4yat hati para netizen ini berlaku apabila seorang kanak kanak perlu ditidurkan buat selama lamanya tapi masih menunggu ketibaan seorang ayah semasa dalam keadaan yang sangat n4zak.

Hanya dibekalkan d0a dari si ibu yang cukup tabah menyaksikan kesak1tan yang dirasai oleh anaknya, beliau cuba menenangkan anaknya sebaik mungkin.

Difahamkan, anak syurga itu dimasukkan ke dalam wad kerana mengh1dap satu penyak1t. Penyak1t yang dihadapi oleh anak syurga tersebut semakin berlarutan sehinggakan si cilik itu perlu dipasangkan oks1gen untuk bernafas.

Walaupun dalam keadaan yang sangat ten4t, r1ak wajah anak syurga tersebut sungguh menyed1hkan kerana dia seperti sedang menunggu kehadiran ayahnya di sisi untuk terus kuat bersamanya.

R4kaman yang berlatar suarakan suara si ibu yang men4han seb4k sambil menenangkan anaknya itu seolah olah si anak mengerti akan percakapan si ibu dan ini sangat menyentuh hati para netizen.

Pelbagai k0men dan reaksi diberikan

@w.norli:allahuakhbar siannya ..xkan senang hidup ayahnya buat ank camni

@Penat la mcm nie :Mne ayah dia? Ape yg dh jadi? Pls la aku x leh do psal bdk2 nie

@Ude Ahmad Ammy:Allahuakbar, dri jelingan dia tu nmpk sgt pandangan terkilan nye.. Al fatihah anak syurga.. sedih pulk aq rasa kan.. smpi hati nye bapa nye..

@Eydaarif83:trlalu keras hati seorg ayah tak DTG untuk menjenguk ank yg tlalu merindukan dia..Alfatihah adik Darwish…

@Siti Marwiya Idri609:Kerasnya hati sorg Ddy..Allah tk sanggup sy dgr sora bby..tersentuh naluri keibuan sy..al fatihah ank syurga

@Zack arjuna:Allahuakbar mata ayah masuk habuk .sabarlah ibu .relakan ibu .ayah pun kehilangan anak umur 4 tahun .Allah sayangkan anak awk .sabar ya ibu . Allahukb

@VALARMATHI @7:sedihnyaaaaa you are in better place little champ..rasa mcm kehilangan anak sendiri..why why…so sad for this little boy

Dalam pada itu, lebih menyayat hati, seorang ayah tidak hadir ketika si anak menginginkan kasih dari ayah sebelum menghembvskan nafas terakhir membuatkan kisah si anak syurga menjadi begitu sedih.

Punca ketidakhadiran si ayah dikatakan hasil buatan orang sehinggakan beliau lupa akan keluarga kecil tersebut.

Kesahihan untuk menjelaskan lagi terperinci juga masih tidak diketahui oleh si ibu.

Sumber : mhi.allnws.com dan metro.rimbabara.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

2 thoughts on “Sampai Hati Ayah”- Anak Naz4k Tunggu Ayah, Hmbus Nafas Terakhir Tanpa Ayah Buat Ramai Sebak”

Leave a Comment