(Video) Macam Bunyi B0m Mel3tvp,Penduduk Setempat Berjaya Rakam Bunyi Letvp4n Gunung Ber4pi Di Tonga Meletvs

Susulan kejadian letusan gunung berapi Hunga Ha’apai di Tonga semalam, media sosial dibanjiri dengan pelbagai video dan gambar yang memaparkan detik-detik ketika letusan itu berlaku. Salah satunya adalah video yang dirakam oleh penduduk setempat ketika gunung itu meletus. Bunyi gelombang yang kuat seperti letupan bom dapat didengari menerusi video itu. Memetik laporan One News, orang … Read more

Neelofa Menghitung Hari Tp Tetap Turun Padang Bersama Suami Hulurkan Bantuan

Pasti ramai yang sedang mengira hari dan meneka tarikh bila agaknya pengacara dan pelakon popular, Neelofa bakal melahirkan anak sulungnya. Ramai yang meramalkan hujung bulan ini atau awal Februari. Malah Neelofa juga sudah dilihat semakin selesa berkongsi keadaan dirinya. Yalah, sebelum ini dia agak mendiamkan diri dan mengunci mulut apabila ditanya tentang soal kehamilan. Lebih … Read more

DSV Dedahkan Shuib Mempunyai Ciri-ciri Lelaki Idamannya, Segelintir Orang Juga Setuju Mereka Serasi.

Jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida tidak menolak sekiranya ditakdirkan bercinta dengan pelawak dan usahawan popular Shuib. Vida berkata, Shuib memenuhi ciri-ciri lelaki idaman yang dicari selama ini. “Shuib seorang lelaki yang baik dan penyayang. Saya lihat sendiri bagaimana dia melayan anak-anaknya dengan penuh kasih sayang. Sejujurnya saya tiada masalah untuk mengenalinya secara lebih dekat. Lagipun … Read more

VIDEO – Wanita Terkejut Dicaj RM 9,348.30 Ketika Makan, Bila Disemak Rupa-rupanya Caj Sebab Ni.

“Dalam iklan tulis lain, bila dah makan tengok bil caj lain” Tular satu video di sosial media seorang wanita meluahkan rasa kecewa apabila dia dikenakan caj yang tak masuk akal ketika makan di sebuah restoran. Menurut wanita tersebut, dia pergi makan ke restoran itu kerana berdasarkan harga hidangan bagi seekor lobster adalah RM 299 bukan … Read more

“Biasa Bapa Suruh anak Balik…” Bapa Kalut Dikejar Anak Suruh Pulang Ke Rumah Undang Kelakar

Apabila nnempunyai masa terluang ketika waktu petang ramai orang akan mengambil kesempatan untuk beriadah bersama teman-teman mereka. Baik dewasa mahupun kanak-kanak pasti tidak akan melepaskan peluang ini. Malah, sudah menjadi satu kebiasaan apabila ibu bapa akan memanggil anak-anak mereka pulang sekiranya sedang bermain di luar rumah ketika waktu senja. Mana tidaknya, orang tua-tua kata tidak … Read more

“Sy Banyak Tawaran, Tapi Suruh Buka Tudung”- Mia Sara Sanggup Tak Berlakon Demi Menjaga Aurat

Gadis berusia 16 tahun itu berkata ramai yang meny4ngka dia sudah tidak akt1f berlak0n tetapi sebenarnya dia terpaksa men0lak banyak tawaran. Teg4snya, dia lebih rela tidak berlak0n daripada membuka tudung. Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon, Mia Sara Nasuha mended4hkan masih ada sy4rikat pr0duksi memintanya untuk membuka tudung sedangkan dia sudah pun berhijab sejak lima … Read more

Tular dakwaan ‘berp4rang ugvt keluarga’, Sekali ibu Daniel dedah cerita sebenar

Tular dakwaan ‘berp4rang ugvt keluarga’, ibu Daniel dedah cerita sebenar. Ibu kepada remaja yang dimandikan seperti “jen4zah” mendakwa kononnya Daniel Iskandar Mohd Nasir,19, pernah bertindak agre.sif dan meng.ugut ahli keluarga menggunakan senj4ta. “Daniel tak pernah berp4rang, tak pernah pegang pi4u. Pasal jual motor atuk dia, kawan-kawan yang buat cerita, padahal motor atuk dia elok ada … Read more

Wanita Tergamam Tiba² Makcik Tak Dikenali Maki, Tuduh Pakai Baju Syetan Nirojim

Tak menjadi masalah pun andai kita membuat teguran kepada mana-mana pihak untuk menegur. Asalkan lembut, dan kena dengan caranya serta tidak menyingung hati serta perasaan orang lain. Rakaman Video ada di Bawah Sekali Dan dia telah menjawab semula ‘perlian’ makcik berkenaan dengan memintanya tidak campur tangan dalam urusan orang lain. Melalui gambar yang disertakan, wanita … Read more

“Daddy Tk boleh Kahwin…” Dekta, Lepas Cerita Siti Nordiana Dgn Shuib, Ini Balas Dekta

Keluarga Shuib Sepahtu sememangnya kerap menjadi sorotan ramai setelah beberapa kisah berkenaan kehidupan sehariannya tular di media sosial dan membuatkan ramai peminat prihatin dengan mereka. Pelawak tersebut ada memaklumkan sedang berkawan dengan seseorang dan hal tersebut menjadi topik perbualan netizen di media sosial. Ada yang menyokong Shuib mencari pengganti dan ada juga yang menganggap ia … Read more

Abg Viva Buat Kejutan Untuk Mak Ayah Semasa Dpt 4×4, Sekali Netizen Perasan Sesuatu

Sejak bencana banjir berlaku, salah satu nama yang sering mendapat perhatian adalah Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan Omar. Ia berlaku apabila dia sanggup datang dari Melaka seorang diri membawa Perodua Viva serta bot penyelamat ke negeri ditimpa bncana. Rakaman Video ada di Bawah Sekali Mereka dilihat begitu terharu sehingga menadah tangan mengucapkan syukur diatas … Read more